Referenties

Prima advies van Jenny, dacht heel goed mee hoe ik het wilde hebben en heeft dat in de showroom allemaal laten zien. Alles past perfect bij elkaar en is echt super mooi geworden. Op het bordje voor het raam stond, hier wordt sfeer gecreëerd. Dit heeft Roomz by Jenny meer dan waar gemaakt!
project_particulieren14
Jack Stroet
Wervershoof
We zijn nog steeds erg blij met je advies, echt knap hoe je dit zo hebt bedacht! Je hebt onze smaak goed aangevoeld!
project_particulieren11
Fam. Kuin
Hoogkarspel
Toen ik besloten had een serre aan mijn huis te maken had ik eigenlijk helemaal niet nagedacht over de inrichting hiervan. Ik wist wel dat Jenny creatief was en toen ik haar vroeg of zij mij hier mee kon helpen was het plan snel gesmeed, inclusief aanpassing van mijn tuin zodat het één geheel werd. Van tekening tot draaiboek met tijdlijn alles werd tot inde puntjes uit gewerkt! Het resultaat was/is verbluffend, niet gedacht dat een kleine ruimte zo smaakvol ingericht kon worden, ik ben er nog iedere dag blij mee!
project_verandaserre05
Cees Deen
Bovenkarspel
We hadden een prima samenwerking met Jenny. Ze nam er echt de tijd voor en kwam met goede adviezen. Als iets ons niet aanstond zocht ze verder en kwamen we er toch weer uit. We zijn zeer tevreden met het resultaat.
project_zouaventerras02
Familie Botman
Hoogkarspel
Jenny is super creatief. Ze past zich aan naar jouw interieur wensen maar komt zelf ook met hele leuke ideeën. Ik zou haar advies aan iedereen aanbevelen.
Familie Schoen
Bovenkarspel
Afgelopen zomer 2018, hebben wij een grote verbouwing laten ontwerpen en doen begeleiden door Roomz by Jenny. Een personeelskantine met kantoor, bespreekkamer, toiletruimte met douchegelegenheid en een praktische keuken. De inrichting en al het meubilair is door Jenny uitgekozen, geleverd en geplaatst, tot volle tevredenheid! Wij hebben ons laten adviseren en begeleiden door Jenny, omdat zij accurate kennis heeft, ook met dit soort projecten. Haar betrokkenheid bij het project was enorm, met een bewonderenswaardige drive waardoor het project binnen de gestelde tijdslimiet ruimschoots was afgerond. Voor zowel de styling, alswel de bouwbegeleiding hebben wij er als bedrijf geen omkijken naar gehad, zodat bij ons in ons hoogseizoen de productie kon worden gecontinueerd. Jenny, succes met je volgende projecten!
project_dehout01
Cor Duijn
De Hout Bolbloemen Hem

Wij zijn het afgelopen jaar zeer goed geholpen door Roomz by Jenny. Er is goed naar onze wensen geluisterd terwijl wij tóch vrij in onze keuzes zijn geweest.

jenny_home03
Familie Reus
Grootebroek