Roomz by Jenny
We hadden een prima samenwerking met Jenny. Ze nam er echt de tijd voor en kwam met goede adviezen. Als iets ons niet aanstond zocht ze verder en kwamen we er toch weer uit. We zijn zeer tevreden met het resultaat.
project_zouaventerras02
Familie Botman
Hoogkarspel
Jenny is super creatief. Ze past zich aan naar jouw interieur wensen maar komt zelf ook met hele leuke ideeën. Ik zou haar advies aan iedereen aanbevelen.
Familie Schoen
Bovenkarspel
Afgelopen zomer 2018, hebben wij een grote verbouwing laten ontwerpen en doen begeleiden door Roomz by Jenny. Een personeelskantine met kantoor, bespreekkamer, toiletruimte met douchegelegenheid en een praktische keuken. De inrichting en al het meubilair is door Jenny uitgekozen, geleverd en geplaatst, tot volle tevredenheid! Wij hebben ons laten adviseren en begeleiden door Jenny, omdat zij accurate kennis heeft, ook met dit soort projecten. Haar betrokkenheid bij het project was enorm, met een bewonderenswaardige drive waardoor het project binnen de gestelde tijdslimiet ruimschoots was afgerond. Voor zowel de styling, alswel de bouwbegeleiding hebben wij er als bedrijf geen omkijken naar gehad, zodat bij ons in ons hoogseizoen de productie kon worden gecontinueerd. Jenny, succes met je volgende projecten!
project_dehout01
Cor Duijn
De Hout Bolbloemen Hem